Omgeving

Een schot in de roos

De ligging van Gulden Roos is op meer dan één vlak een schot in de roos. Op één van de best toegankelijke locaties binnen het historische stadscentrum en op een boogscheut van het idyllische “Stil Ende” en de Ezelpoort geniet je optimaal van de gezelligheid van de binnenstad.

contacteer onscontacteer ons bekijk het aanbod bekijk het aanbod

Enerzijds ligt Gulden Roos op een steenworp van winkels, scholen, horeca en culturele hotspots. Anderzijds ontsnap je er aan de Brugse stadsdrukte.

Groen vind je meer dan genoeg in deze buurt. Naast de parktuin, centraal gelegen rond twee kastanjebomen van meer dan 100 jaar oud, vind je aan de overkant van de straat twee groenparken en de Vesten.

Eén van de best toegankelijke locaties binnen het historisch centrum

Mede door de doorwaadbaarheid sluit de site perfect aan op het Brugse stadsweefsel en vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Ook rustig verpozen kan op Gulden Roos! In de parktuin onder de 100 jaar oude kastanjebomen, of in het park en de groene stadsvesten aan de overkant van de straat.

Jouw kinderen of kleinkinderen zullen ook fan zijn, want wie heeft er een speeltuin zo dichtbij?

Liggingsplan bijgewerkt

Vrijheid, blijheid...mobiliteit!

Alles wat je nodig hebt ligt op wandelafstand, maar niet enkel de benenwagen voelt zich comfortabel op Gulden Roos. Vanuit de ondergrondse parking, met zowel staanplaatsen als garageboxen, sta je meteen op de Brugse ring en zo ook snel aan de kust of in het binnenland. Fietsers kunnen hun fiets meenemen in de lift vanuit de parking en ook bovengronds zijn er fietsstalplaatsen, voor een snelle passage of voor bezoekers die de gezellige sfeer komen opsnuiven.

Bovendien pikt de bus je vlak voor de deur op en sta je in minder dan vijf minuten in het station.

Liggingsplan historisch centrum