Gezellig groen wonen in de binnenstad

Project

Hartje Brugge

Laatste 2 units

Gulden Roos speelt helemaal in op de troeven van Brugge. Het woonproject nestelt zich in een netwerk van steegjes, pleintjes en een centrale parktuin, waar je op ontdekking gaat om iedere hoek.

Bekijk het aanbod Bekijk het aanbod

  • hedendaagse invulling van de klassieke Brugse architectuur
  • laatste 2 units te koop, mogelijkheid aan 6% btw (onder voorwaarden)

  • privatieve tuinen en/of ruime, lichtrijke terrassen
  • autovrij binnengebied rondom parktuin

  • kwalitatieve afwerkingspakketten
  • persoonlijke interieurcoördinator

Een harmonieus lappendeken

Brugge kenmerkt zich door een harmonieus lappendeken aan materialen in gevels en daken. Dit principe wordt verlengd in de nieuwe gevels van Gulden Roos waar dezelfde lichte baksteen in verschillende verbanden wordt verwerkt.

Door steeds te vertrekken van eenzelfde vormentaal en kleurgebruik straalt het project eenheid uit. De spraakmakende gevels worden gebroken door grote glaspartijen, verzonken vlakken en uitstekende balkons. Enkele schuine gevelvlakken zorgen dan weer voor dynamiek en geleiding op de site. De architectuur is modern en tijdloos en toont respect voor zijn omgeving.

De architectuur is modern en tijdloos en toont respect voor zijn omgeving.

Een wandeling door het project leidt je langs verschillende sferen en die ontdekking wekt bewondering op. Dit is een prachtige plaats om te wonen, een aantrekkelijke site om te kuieren en een leuke buurt om te spelen. Kortom: een nieuwe buurt vol nieuw leven.

Declerck-Daels Architecten & Dugardyn 

Architecten medium

Over de projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar CAAAP, creator of triple-A places, wil meebouwen aan de stad van de toekomst en de connectie tussen gebouwen, mensen en omgeving versterken. Dit doen ze door een stevige portie ambitie in combinatie met sterke architectuur en een gepassioneerd A-team van mensen die plaatsen een ziel willen geven.

Gulden Roos is niet het eerste project van CAAAP in Brugge. Vorig jaar werd Abdijbeke gelanceerd in Sint-Andries. Een kleinschalig woonproject met 38 ruime en lichtrijke appartementen.

Ontdek meer over CAAAP Ontdek meer over CAAAP